Beoordelingen

Beoordelingen

Jesper heeft het design voor 55concept gedaan. Dit heeft hij met enorm veel enthousiasme, kennis en gedrevenheid gedaan. Mijn kennis van dit onderwerp was niet groot en hij nam de tijd om opties goed door te spreken en om zaken duidelijk uit te leggen. Het resultaat is erg goed geworden, Jesper bedankt!!!

Wouter Kroezen | 55concept.nl
www.55concept.nl

 

Alles wat ik in mijn hoofd had, kon Jesper van der Pol van internetbedrijf Marper omzetten in beeld en techniek. Hij schoot direct raak. Zijn sterke ideeën over wat mooi en modern is, maakten de ontwerpen nog beter. Jesper is bovendien een expert in het gebruiksvriendelijk maken van de site met de nieuwste technieken.

Je krijgt bij Marper altijd meer dan je verwacht, hij brengt je op ideeën. De bouw van mijn journalistieke site www.stevendejong.nl was een proces van afspraak en afstemming. Jesper nam me daarin stapsgewijs mee, communiceerde helder en voerde wensen razendsnel door. Zeer prettig in het contact en zakelijk heel correct. Wil je een betaalbare, professionele en supermooie site waarmee je nog jaren de blits maakt, bel Jesper!

Steven de Jong | Redacteur NRC Handelsblad
www.stevendejong.nl

 

Jesper luistert erg goed naar de wens van de klant. Zo ook bij onze website, elke wens maakt Jesper mogelijk wat betreft design en techniek. Wij zijn erg blij dat we voor Marper – Internet & Communicatie hebben gekozen!

Tamar Overes & Marloes Dubbeldam
MaTa Muziek
www.matamuziek.nl

 

Wij hebben Marper ingeroepen voor het ontwikkelen van 2 websites (Weddingplanner RTL4 en SHH Productions) en zijn content met het opgeleverde werk. In de designfase wordt goed nagedacht over vormgeving en techniek hetgeen de uitvoerfase eenvoudig en controleerbaar maakt. Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij danken het team van Marper, in het bijzonder Jesper, en hopen in de toekomst nog meer zaken te doen.

Marcel van Buren
Studio Hoge Heren / Weddingplanner (RTL)
www.shhproductions.nl

 

De samenwerking met Marper, voor de website van het RTL4 programma Trips & Travel, was super. Het eindresultaat was boven onze verwachting en de website kon ook snel online. Ook de kleine aanpassingen werden snel geimplementeerd kortom; ZEER tevreden!

Kevin Brouwer – Rotterdam
Stay In Touch Media / presentator RTL Trips & Travel
www.tripsandtravel.tv

 

Marper heeft voor ons een prachtige website gebouwd en een prettig bedrijf om mee samen te werken. Communicatie is prima verlopen.

Bert Dubbeldam – Krimpen aan de IJssel
WD Trading – Metaalrecycling & datavernietiging
www.wdtrading.nl

 

Ik ben zeer tevreden over de website die Marper voor ons bedrijf gemaakt heeft. Als er iets verandert moet worden dan wordt dat heel snel gedaan en als je vragen hebt, heb je ook heel snel een antwoord.; Wij zijn zeer tevreden met Marper.

Rob Brinkman – Schalkhaar
Rob brinkman Woning- en Projectstoffering
www.robbrinkmanstoffering.nl