Succesvolle reisplatformen

Succesvolle reisplatformen


Naast de mooie projecten die we voor klanten uitvoeren zijn we de laatste maanden ook druk bezig geweest met eigen projecten. Zo hebben wij o.a. Liefde voor Reizen gerealiseerd. Jesper heeft de afgelopen jaren veel gereisd en heeft hierdoor verschillende enthousiaste inzichten verkregen. De liefde voor het reizen nam bij Jesper alleen maar toe. Een nieuw concept was geboren. Jesper heeft in 2014 met Marloes Dubbeldam, Bert Dubbeldam en Martin Brinkman de handen in één geslagen en dit concept gerealiseerd.

 

Het reisplatform Liefde voor Reizen is ondertussen uitgegroeid tot een begrip in de reiswereld. Veel mooie bedrijven in de reiswereld weten de website te vinden en staan open voor leuke samenwerkingen. Naast deze reisblog zijn we ook bezig met de ontwikkeling van Reistelevisie. Hierop ligt de focus op reisvideo’s. Op Reistelevisie.nl gaan 2 reporters op pad om de mooiste plekken in binnen- en buitenland op de kaart te zetten.

 

Wij zijn ook trots om te kunnen melden dat zowel Liefde voor Reizen als Reistelevisie deze maand staan vermeld in het Carlton Hotel Magazine wat o.a. te lezen is in Engeland, Schotland, België en Nederland.